Sällskapsmeny 3 - Friare val
Antiapasti - förrätter
Carpaccio di Mazo
Oxfilécarpaccio med rucola, olivolja extra virgine, citron, parmigiano, rostade pinjenötter och svartpeppar
Bresaola della Valtellina
Lufttorkat oxkött i tunna skivor marinerat i citron och olivolja med rucola, hyvlad parmesan och svartpeppar
Mozzarella Caprese
D.O.P Buffelmozzarella, toppkvalité från Napoli, med tomater, olivolja och basilika
Barbabietola Rossa
Rödbetor med getost, honung, rostad pistagenötter och rucola
Secondi - Varmrätter
Saltimbocca al Limone
Bräserade kalvfiléer med prosciutto och salvia i citronsås. Serveras med potatisbakelse
Filetto della Casa
Grillad oxfiletournedo med gorgonzolacreme och rödvinsås, ugnsrostade körsbärstomater, serveras med ugnsrostad potatis
Salmone Crema di Aragosta
Halstrad lax med krämig hummersås, handskalade räkor och sparris serveras med potatisbakelse
Penne alla Piemontese
Penne med strimlad oxfilé, champinjoner, vitlök, purjolök och gräddsås
Delize
Gratinerade pastarullar fyllda med kryddstark calabrisk paprikasalami, fontinaost, parmesan, zucchini, tomat och grädde (innehåller gluten och laktos
Scampi al Limone e aglio
Linguine med scampi, tomat, citron, vitlök, chili och persilja
Melanzane (Vegansk)
Penne med rostad aubergine, karamelliserad lök, oliver, havregrädde, rostade körsbärstomater, tomatsås och riven veganost